Bine ați venit în slotul video Crystal Falls, cu rotiri gratuite MultiMax(tm) și modul Cascade+!
DESPRE JOC
Crystal Falls este un slot video 5×3 cu 20 de linii de plată fixe și o funcționalitate de Rotiri Gratuite.
Urcați pe traseul Rotirilor Gratuite pentru a porni funcționalitatea MultiMax(tm).
CASCADE+
Cascade + este numele modului utilizat atât în jocul principal, cât și în secțiunea de Rotiri Gratuite din Crystal Falls.
Fiecare combinație câștigătoare pe toate cele 20 de linii de plată pentru fiecare rotire este plătită în contorul de câștiguri.
Toate simbolurile implicate în câștigurile liniei de plată sunt eliminate din fereastra jocului, lăsând spații goale în locul lor.
Odată ce acestea sunt eliminate, poziția actuală pe traseul de Rotiri Gratuite este mărită cu o poziție.
Simbolurile care sunt deasupra spațiilor acum goale vor cădea pentru a oferi o nouă fereastră completă de joc.
Dacă renunțarea la aceste simboluri creează noi câștiguri pe liniile de plată, atunci procesul se repetă. Câștigurile pe linie sunt plătite, poziția de pe traseu este crescută și simbolurile scad pentru a umple noile spații goale.
Odată ce nu mai există noi câștiguri în fereastra jocului, jocul principal este finalizat.
În cazul în care cascada de câștiguri a deplasat jucătorul suficient de mult pe traseul Rotirilor Gratuite, atunci funcția de Rotiri Gratuite primește numărul de Rotiri Gratuite care corespunde poziției de pe traseu a jucătorului.
Poziția traseului Rotirilor Gratuite este resetată la începutul fiecărui joc nou.
ROTIRI GRATUITE MULTIMAX(tm)
Numărul de Rotiri Gratuite acordate va fi de 7, 10, 12, 18 sau 25, în funcție de poziția curentă pe traseu. Rotiri Gratuite sunt jucate cu același pariu și linii ca și rotirea (spin-ul) care le-a declanșat.

Rotirile Gratuite utilizează același mod Cascade+ pentru a acorda câștiguri și pentru a urca pe traseul Rotirilor Gratuite pentru a crește numărul curent de Rotiri Gratuite al jucătorului. Traseul de Rotiri Gratuite este resetat la sfârșitul fiecărei Rotiri Gratuite.

Funcția de Rotiri Gratuite include, de asemenea, popularul mod MultiMax(tm).

Fiecare dintre cele 5 role are propriul său multiplicator independent în partea de sus a rolei.
Valoarea inițială a fiecărui multiplicator este X1.
Fiecare wild care apare în timpul fiecărei Rotiri Gratuite își va crește multiplicatorul de role corespunzător cu 1.
Fiecare câștig de linie de plată acordat se înmulțește cu produsul tuturor multiplicatorilor ale căror role sunt implicate în câștig.
Fiecare multiplicator individual de role este limitat la X5, ceea ce înseamnă că multiplicatorul total de câștiguri are potențialul de a acorda X3125.
Multiplicatorii de role nu sunt resetați până la sfârșitul funcționalității de Rotiri Gratuite.
REDECLANȘAREA ROTIRILOR GRATUITE
Funcția de Rotiri Gratuite are, de asemenea, propriul său traseu, a cărui poziție crește la fel ca și traseul principal al jocului, folosind modul Cascade+. Cu toate acestea, traseul de Rotiri Gratuite este o versiune îmbunătățită, ceea ce face mai ușoară redeclanșarea și rămânerea în funcția de Rotiri Gratuite. Numărul de declanșatoare care poate fi acordat de pe traseu este de 2, 7, 10, 12, 18 și 25. Acest lucru îl ajută pe jucător să crească multiplicatorii MultiMax(tm) prin acordarea mai multor rotiri. Datorită plății exponențiale a modului MultiMax(tm), cu cât jucătorul rămâne mai mult în Rotirile Gratuite, cu atât mai mari sunt premiile pe care le poate câștiga.
REPETARE
Jocul principal are un mod opțional numit encore. Acest lucru schimbă ultimele două spații pierzătoare pe traseul jocului principal în poziții de rerotiri. La sfârșitul jocului principal, în cazul în care jucătorul a ajuns la una dintre aceste poziții encore de rerotire, atunci primește o rerotire suplimentară gratuit. În acest timp, poziția actuală a traseului Rotirilor Gratuite este menținută, făcând jucătorului mult mai ușor să câștige nu numai Rotiri Gratuite, ci și să câștige un număr mai mare de Rotiri Gratuite. Encore mărește frecvența de Rotiri Gratuite la peste dublu față de jocul standard, fără encore. Dacă jucătorul aterizează pe prima poziție encore și rerotirea l-a mutat pe traseu la următoarea poziție encore, atunci acesta primște încă o rerotire în noua lui poziție pe traseu. Encore mărește miza jucătorului cu 50% pentru a permite frecvența mult îmbunătățită a funcționalității.
CUMPĂRĂ BONUS (dacă este disponibil)
În cazul în care Cumpără Bous este disponibil (în funcție de teritoriu), atunci jucătorul poate cumpăra o funcționalitate Rotiri Gratuite la miza aleasă X100. Traseul actual de Rotiri Gratuite este setat pe poziția de 10 Rotiri Gratuite și se oferă posibilitatea de a crește numărul de Rotiri Gratuite printr-o rotire bonus a rolelor. În cazul în care jucătorul câștigă la această rotire bonus, atunci poziția de pe traseu și, prin urmare, numărul de Rotiri Gratuite acordate este mărită folosind același mod Cascade+. Dacă rotirea bonus nu a dus la câștig, jucătorul va primi în continuare 10 Rotiri Gratuite.
CUM SE JOACĂ
Apăsați butonul Rotire pentru a începe jocul.
CUM SE CALCULEAZĂ CÂȘTIGURILE PE LINIA DE PLATĂ
Pentru a calcula câștigul total pe linia de plată, calculați toate câștigurile pe linia de plată și adunați-le împreună. Se adaugă câștiguri simultane sau coincidente pe diferite linii de plată.
Pentru a calcula câștigul pe o singură linie de plată, numărați câte simboluri identice sunt aliniate în secvență pe linie.
Dacă sunt aliniate trei sau mai multe simboluri identice (sau două sau mai multe simboluri diamant), aflați valoarea câștigului din Tabelul de plată. Acolo puteți găsi valoarea tuturor simbolurilor, pentru 2 la rând, 3 la rând 4 sau 5 la rând. Se plătește doar cea mai mare combinație câștigătoare pe linie.
În cazul în care combinația câștigătoare începe cu trei wild-uri, pot exista mai multe moduri de a interpreta câștigul. În acest caz, este plătită doar combinația cu cel mai mare câștig.
După finalizarea rundei de Rotiri Gratuite, toate câștigurile sunt adăugate la orice câștig din jocul care a activat Rotirile Gratuite.
Poate exista o discrepanță între suma câștigurilor individuale din colecție în timpul Rotirilor Gratuite față de ceea ce este afișat în ecranul final de câștig total. Ecranul final al câștigului total afișează câștigul final rotunjit.
OPȚIUNILE JOCULUI
Faceți clic pe pictograma opțiuni pentru a extinde sau a restrânge tava de opțiuni.
Tabelul de plată – Aflați cât plătește fiecare simbol, explicații despre funcțiile jocului și informații privind liniile de plată.
Setările de joc – Modificați viteza jocului, pornirea sau oprirea sunetului și alte setări.
Istoricul Jocului – Dacă această funcție este activată pe site-ul dvs. de jocuri de noroc, puteți analiza și revedea ultimele 10 runde de joc.
Regulile jocului – Deschide regulile jocului.
(Este posibil ca unele funcționalități și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră)
PANOUL DE JOC
Linii – Afișează numărul de linii.
Miză – Afișează pariul curent și accesează panoul pentru a schimba pariul.
Butonul Rotire – Plasează pariul și rotește rolele. Când rolele se învârtesc, butonul rotire se transformă în Butonul Stop. Apăsarea butonului Stop oprește imediat rolele.
Joc automat (dacă este disponibil) – Permite jucătorului să acceseze panoul de joc automat pentru a selecta numărul de redări automate și limitele.
Câștigul – Afișează câștigul pentru pasul curent sau pentru ultimul pas de câștig.
Sold – Afișează soldul contului jucătorului.
(Este posibil ca unele funcționalități și opțiuni să nu fie disponibile în jurisdicția dumneavoastră)
SCURTĂTURI TASTATURĂ
Bara Spațiu – Apăsați bara de spațiu pentru a roti pe desktop.
CÂȘTIGUL TEORETIC AL JUCĂTORULUI
Câștigul teoretic general al jucătorului este 95.0% pentru toate modurile de joc
ALEATORIZAREA
Rolele sunt învârtite cu o șansă corectă și egală pentru fiecare poziție de oprire de către un generator certificat de numere aleatorii. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă jocul dvs. este întrerupt în timpul jocului, puteți relua runda de joc după ce reporniți jocul dacă nu trece mai mult de 1 oră de la întrerupere. Dacă trece acest timp, toate eventualele câștiguri de la jocul întrerupt vor fi adăugate la contul dumneavoastră Dacă alegeți să săriți peste reluare, câștigul dvs. va fi adăugat imediat la soldul dvs.
În orice situație în care funcția de reluare nu este suficientă, contactați serviciul de asistență al site-ului web de jocuri de noroc.
În cazul unei funcționări incorecte a hardware-ului/software-ului de jocuri de noroc, toate pariurile și plățile afectate sunt anulate și toate sumele pariate sunt restituite.
Acestea sunt regulile jocului, versiunea 2 din data 07.06.2021. Pentru disponibilitatea oricărei versiuni anterioare, contactați-ne pe formularul de la http://www.yggdrasilgaming.com/contact
Aceasta este o traducere a regulilor originale ale jocului. În cazul oricărui conflict între versiunea în limba engleză și versiunea în această limbă, versiunea în limba engleză va prevala.