SantaZzz

„Pentru mine, pokerul nu este doar un joc, este un stil de viață. Pokerul este prezent în fiecare minut al existenței noastre. Fiecare alegere pe care o facem este legată de informații deschise și închise. De fiecare dată, căutăm o soluție „win-win”.”

Performanțe

Performanțe

  • Jucător de clasă mondială la Short Deck mize mari
  • Susținător al variantei Short Deck
  • Streamer de poker foarte popular pe Twitch

‘SantaZzz’ s-a născut la Kiev în 1983. Încă din copilărie, a jucat toate jocurile pe care le-ar fi putut juca. Cărți, șah, sport și jocuri video. Aproape în fiecare zi, el rezolva o misiune, învăța ceva nou sau căuta o strategie perfectă.

În 2004, și-a finalizat studiile superioare și a primit diploma de avocat. 'SantaZzz' a lucrat în domeniul său timp de patru ani înainte de a-și începe propria afacere. Când a lovit criza financiară din 2008, a fost nevoit să găsească un venit stabil.

În februarie 2009, ‘SantaZzz‘ s-a închis în casă și și-a dedicat timpul învățării pokerului timp de 40 de zile consecutive. În primele câteva luni, principala sa provocare a fost să găsească un răspuns la întrebarea: "De ce face această persoană această acțiune?"

Cariera de poker a lui SantaZzz a început cu turneele SNG. În aproximativ un an, a făcut din poker o carieră în toată regula. La aproximativ un an după ce a început, SantaZzz a trecut la mesele de cash și în cele din urmă a jucat la blind-uri $25-$50 și $50-$100.

În 2018, după ce a dobândit siguranță financiară, a decis să își probeze vocea ca streamer. Odată ajuns aici, și-a lărgit orizontul și și-a făcut noi prieteni. În acest timp, a descoperit varianta de poker Short Deck, care i-a oferit, în mod neașteptat, un nou imbold în carieră.

Entuziasmul de a vedea acest joc nou, de mare acțiune, pe care îl transmitea în direct, a fost vital în dezvoltarea unei comunități în jurul jocului, în care SantaZzz era figura centrală. Îl poți găsi pe SantaZzz la mesele cu mize foarte mari de pe PlayGG și în streaming pe Twitch atunci când joacă. În prezent, el lucrează la dezvoltarea comunității ucrainene de poker, care formează o societate diferită, cu caracteristici unice.