Soluționarea Litigiilor

PlayGG.ro se implică în impunerea de proceduri de conduită pentru a proteja bunăstarea companiei, a căpăta încrederea clienților, a se alinia cu standardele legislative și a îndeplini răspunderea etică. Scopul acestui ghid este acela de a ne asigura că toate piețele sunt conforme cu reglementările și că procedurile interne sunt bazate pe această politică.

Scopul

Această politică descrie politica internă pe care o avem în desfășurare atunci când jucătorii sunt nemulțumiți din orice motiv cu privire la orice care are legătură cu noi sau atunci când nu sunt de acord cu orice decizie luată care ar putea să îi afecteze în mod direct.

Stadiul 1 – Departamentul Relații Clienți

Dacă un jucător dorește să facă o plângere, acesta trebuie să contacteze departamentul Relații Clienți prin e-mail, la adresa X. Un agent va investiga situația prezentată și va răspunde acesteia în 2 zile lucrătoare. Dacă plângerea nu poate fi soluționată în acest fel, agentul îi va cere jucătorului să treacă la pasul 2. Acest lucru nu se va întâmpla foarte des, datorită faptului că mereu încercăm să soluționăm orice plângere în mod intern, cu speranța că nu se va trece de Stadiul 1.

Stadiul 2 – Litigii

Dacă jucătorul este de părere că plângerea sa nu a fost soluționată într-un mod satisfăcător pentru el, se poate trece la pasul următor, și anume a scrie o plângere la adresa X ([email protected].). Aflându-ne în acest stadiu, jucătorul va primi un număr de plângere, iar aceasta va fi trimisă către management. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, dacă jucătorul nu a trecut prin primul stadiu, acestuia i se va cere să contacteze departamentul Relații Clienți pentru a încerca soluționarea plângerii prin intermediul lor mai întâi. Un răspuns întreg trebuie să fie trimis către jucător în 20 de zile lucrătoare.

Stadiul 3 – Trimiterea situației către terți

Întotdeauna vom încerca rezolvarea internă a plângerilor, dar sunt multe cazuri în care nu vom putea să ajungem la un consens. Management-ul PlayGG va revizui personal toate detaliile plângerii instituite de jucător și va trimite un email cu răspunsul final. Dacă jucătorul în continuare nu este satisfăcut de răspuns, acesta are dreptul să se adreseze către Organizația Națională a Jocurilor de Noroc (ONJN), găsind toate detaliile creării unei petiții la http://onjn.gov.ro.