Sanechika Nana

„Nu poți câștiga la poker fără îndemânare și noroc. De aceea este interesant. PlayGG este locul perfect pentru a-ți testa abilitățile."

Performanțe

Performanțe

  • Locul 2 în WSOP-C Online BIG 50 MILLION$
  • A câștigat JOPT Season 21: Grand Final PLO Champ
  • A câștigat JOPT Online Platinum
  • Japan 2021 Women’s Rookie of the Year

Sanechika Nana, cunoscută și sub numele de Nanachara, este un top model de succes și jucătoare profesionistă de poker din Yamaguchi, Japonia. Combinația sa incredibilă de frumusețe și vigoare i-a permis să urce rapid în ierarhie și să devină o forță de luat în seamă în lumea pokerului. Cu stilul ei de joc îndrăzneț, dar atrăgător, ea se străduiește să câștige un titlu mondial și să devină regina în exercițiu a pokerului.

Scurta carieră în poker a Nanei a fost marcată până acum de o serie de realizări notabile. În 2021, ea a fost vicecampioană la WSOP-C Online BIG 50 MILLION$ și a câștigat Japan Open Poker Tour Season 21: Grand Final PLO Championship.

Totodată, în acel an, Nanachara a fost câștigătoarea Japan Open Poker Tour Online Platinum. Ca urmare a succesului incredibil și a rezultatelor uimitoare, Nana a primit titlul de Rookie of the Year 2021 în Divizia Feminină a ierarhiei Japoniei.

Succesul ei incontestabil în poker nu este singurul lucru pe care multitalentata Nanachara l-a realizat în scurta ei carieră. Nana este, de asemenea, un model desăvârșit, cu multiple trofee, inclusiv câștigarea National High School Girls Miss Contest 2018 Chugoku and Shikoku Region Grand Prix și Miss World Japan 2019 Kyoto Grand Prix Multimedia Award.

Drăgălășenia molipsitoare a Nanei, versatilitatea și personalitatea plăcută, ca să nu mai vorbim de munca intensă, i-au adus un număr mare de fani. Ea continuă să lucreze ca un model de urmat pentru femeile aspirante la poker. Este o persoană cu adevărat polivalentă, care a făcut salturi uriașe în lumea pokerului și o persoană pe care o vom găsi cu siguranță în branșă și în anii următori.