Felipe Mojave

„Cel mai bun lucru din lume? Să joci poker și să câștigi. Al doilea cel mai bun lucru din lume? Să joci poker și să pierzi. Oricare ar fi situația ta acum în joc, nu uita că scopul suprem este să joci și să te bucuri de poker. Cunoaște-ți limitele. Joacă poker și distrează-te."

Performanțe

Performanțe

  • Primul brazilian care a câștigat un eveniment WSOP Circuit
  • A câștigat GPI Player of The Year
  • A câștigat premiul Most Inspiring Player in the World
  • Mândru soț al Nataliei și tată pentru Luna
  • Liderul #mojaSQUAD, cea mai bună și mai iubitoare comunitate de poker din lume

Felipe "Mojave" Ramos este un jucător de poker brazilian și ambasador PlayGG. El este considerat unul dintre pionierii jocului din America de Sud. A acumulat peste $2,6 milioane în câștiguri de-a lungul vieții ca jucător profesionist de poker. Provenind dintr-un cartier sărac din Sao Paulo, Brazilia, a început să joace poker la cele mai mici mize. În ianuarie 2008 și-a părăsit cariera pe piețele financiare și ca muzician part-time, pentru a-și urma visul de a deveni jucător profesionist de poker.

A reușit să pornească pe drumul către cariera visată în 2007, când a câștigat un eveniment BSOP în orașul său natal, Sao Paulo. Odată cu această victorie, a primit un contract de sponsorizare care i-a permis să devină profesionist și să își înceapă aventura în poker, participând la jocuri din întreaga lume. A câștigat numeroase turnee în circuitele EPT și LAPT înainte de a se îndrepta spre Las Vegas pentru primul său WSOP în 2009. La acest eveniment, a ajuns la masa finală a turneului $5.000 Pot Limit Omaha. Această realizare a fost una dintre numeroasele premiere, inclusiv faptul că a devenit primul brazilian la masa finală a unui eveniment de $5.000 și primul brazilian care a ajuns printre cei nouă finaliști la un turneu Pot-Limit Omaha.

Ramos este, de asemenea, cunoscut ca un antrenor celebru și speaker la seminarii, revendicând ideea conceptului de "Poker Mentality" și inițiind hashtag-ul #PokerLifestyle. El este o figură populară pe rețelele de socializare, care a inspirat noi jucători și fani ai pokerului pe contul său de Instagram @FelipeMojave. Este considerat streamerul de poker numărul unu în Brazilia și este prieten apropiat al superstarului brazilian Neymar.

Ramos a fost, de asemenea, gazdă și comentator la multe emisiuni populare de poker, inclusiv la WSOP Main Event și Super MILLION$.