Ai vreo întrebare pentru noi?

Echipa noastră de suport și de plăți îți stă la dispoziție

Ai o problemă sau o întrebare la care îți putem  răspunde? Vrei să ne dai sugestii de îmbunătățire a experienței PlayGG sau ai dat de o problemă legată de depuneri? Apelează oricând la echipele noastre de Suport și Plăți, care îți stau la dispoziție pentru ca nimic să nu-ți lipsească și să te poți bucura de un joc de poker excelent.

Contactează-ne

Trimite-ne prin e-mail orice întrebări/comentarii/sugestii:

Asistență generală și poker

Dacă ai întrebări despre poker, jocuri cash, turnee, regulament sau despre oricare din jocurile noastre, contactează-ne la [email protected]

Asistență Casierie

Dacă întrebarea ta este legată de depuneri, retrageri, casierie sau despre o metodă de plată, contactează-ne la [email protected]

GG Reddit

Personalul nostru GGStaff și GGMods sunt aici pentru a te ajuta cu orice întrebări și sugestii legate de GG. – Povestește-ne despre experiența ta cu PlayGG, cunoaște alți jucători GG, află despre evenimentele și produsele viitoare și bucură-te pe deplin de cea mai mare rețea de poker din întreaga lume!

Urmărește-ne pe Social Media

Alătură-te nouă pe Facebook pentru a afla noutăți despre competiții, funcții noi, promoții, membrii echipei sau pentru asistență.