GGPoker
FREE
Pe PlayGG joci poker fără depunere. Deschide cont azi pe PlayGG – Cel mai mare site de poker din lume și pentru o perioadă limitată de timp te poți bucura de cele mai cunoscute jocuri de poker și poți avea câștiguri la poker fără a face nicio depunere. Îți vom oferi 15$ pentru a începe!

Este chiar O OFERTĂ LA POKER FĂRĂ DEPUNERE. Tot ce trebuie sa faci este să te înregistrezi, să îți validezi contul și vei putea începe să joci.

În Ziua 1 de după validare vei primi 3 tichete pentru a juca Spin&Gold. Poți încerca versiunea standard cu 3 jucători și un fond de premii de până la 100.000$ sau versiunea 6-Max unde poți câștiga până la 200.000$.

În Ziua 3 vei primi un tichet la satelitul pentru unul dintre cele mai mari turnee de poker de pe PlayGG, legendarul Global MILLION$, unde GTD-ul este de UN MILION $. Întotdeauna câștiguri mari!

În Ziua 5, vei primi 2 tichete în valoare de 0.5$ fiecare pentru a juca la All in or Fold Sit and Go. Un joc de poker rapid și distractiv!

În Ziua 7, vei primi 3$ de turneu. Poți folosi acești bani pentru a juca la orice turneu de poker online. Este doar alegerea ta!

  

Dacă în orice moment în timpul acestor 4 zile de bonusuri fără depunere la poker vei face o depunere, vei primi și Bonusul la depunere de 100% până la 600$ sau 100$ în recompense.

Ce este un bonus fără depunere la poker?

Este foarte simplu să înțelegi ce este un bonus fără depunere la poker: primești un bonus din partea noastră pentru a juca poker pe bani reali înaine să faci o depunere! Nu există nicio condiție. Poți retrage toate câștigurile. Tichetele sunt valabile 7 zile.

 
Cum poți obține tichetele?

Înregistrează-te și validează-ți contul. În acest fel vei primi tichetele fără depunere în valoare de 15$.

 
Pot primi și Bonusul De Bun Venit la Poker, daca am beneficiat de poker bonus fără depunere?

Sigur că poți!
Trebuie doar să faci prima depunere și vei primi bonusul de bun venit pe care îl alegi. Poți alege dintre bonus 100% din depunerea făcută sau 100$ în recompense

 

Termeni și Condiții

 • Jucătorii trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani pentru a participa la această promoție.
 • Promoția se aplică jucătorilor care și-au validat contul începând cu data de 03 Februarie 2023.
 • Jucătorii neabonați la comunicările de marketing nu sunt eligibili pentru primirea acestui bonus.
 • Tichetele sunt valabile 7 zile. Orice tichete nefolosite în perioada menționată vor fi anulate.
 • Tichetele vor fi creditate în funcție de calendarul menționat în cadrul promoției.
 • Tichetele vor fi creditate în termen de 24 până la 48 de ore de la validarea contului
 • Tichetele sunt acordate doar jucătorilor care și-au validat contul (cu dovada identității și adresei).
 • În cazul în care anumite tichete din cele menționate în oferta fără depunere nu pot fi oferite din motive independente de noi, jucătorii vor primi Dolari de Turneu sau tichete la turnee similare drept compensație.
 • Termenii și condițiile promoției se supun termenilor și condițiilor site-ului, care se pot citi aici.
 • PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
 • Dacă orice jucător este suspectat de activități frauduloase, PlayGG are dreptul de a investiga și elimina jucătorii după confirmare.
 • Bonusul fără depunere la poker se acordă pe lângă bonusul standard de Bun-Venit.
 • Bonusul de Bun-Venit se acordă doar jucătorilor noi care fac prima depunere. Depunerea minimă pentru a obține bonusul de 100% este de 10$. Depunerea minima pentru bonusul în valoare de 100$ în recompense este de minimum 20$.
 • Se aplică regulamentul standard PlayGG.

Joacă Responsabil. www.clinica-aliat.ro