Echipa Twitch

Suntem toți pentru unul

O echipă de indivizi extraordinari, gata să ducă pokerul la următorul nivel.

TwitchSquad este vocea inițiativei #GGTEAM. Jucători pasionați, pregătiți să livreze în orice moment divertisment pentru toți cei care îi urmăresc. Nimic nu lipsește din transmisiunile lor: invitați speciali, comentarii și tachinări, superoferte și exclusivități – îți vei dori sa rămâi conectat la #Squadevents.

KMart
Kevin Martin

Kevin Martin este recunoscut drept Legenda Pokerului în comunitatea Twitch. Campionul Big Brother conduce TwitchSquad!

Egption
Patrick Tardif

Venit din Londra (Ontario), scopul lui Egption este să demonstreze că poate fi cel mai bun din industrie. Stai cu ochii pe el!

Callmelija
Andrijana Gligoric

Foarte activă pe rețelele de socializare și îndrăgostită de poker, Callmelija zdrobește jocurile de cash și îi inspiră pe alții, arătând ceea ce poți realiza cu adevărat dacă ai modul de gândire potrivit.

ALLinPav
Hristivoje Pavlovic

ALLinPav este streamer și expert în turnee. Urmărește să obțină cele mai mari scoruri, reușind să distreze și să-și uimească permanent fanii.

Robin Poker
Lukas Robison

Originar din Liverpool (Anglia), Robin Poker este un jucător profesionist care deține recordul mondial de 1.000 de ore petrecute pe stream în 100 de zile.

Q_Poker
Quirin Heinz

Pe lângă marele său obiectiv de a deveni unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume, Quirin își distrează fanii la un nivel care este practic de neegalat.

HansiWurst
Jan Wagner

Hansi este un DJ profesionist iubitor de poker care călătorește prin lume și alături de o comunitate puternică, face valuri intense pe scena pokerului.

                         Urmărește toată acțiunea, fiecare mână și turneu – TwitchSquad te așteaptă în echipă chiar azi!