Fă cunoștință cu Echipa Chinei

Joacă cu cei mai buni din China

Aceasta este echipa PlayGG China: sunt unii dintre cei mai buni jucători din lume, gata să-și reprezinte țara cu mândrie! Este timpul ca Țara Dragonilor să-și arate valoarea la mese.

Chen Guang Cheng

Chen Guang Cheng este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din China, cu peste 200.000 de fani pe TikTok. El a câștigat multe titluri în evenimente interne și este, de asemenea, văzut drept cel mai bun director de turnee din China!

McAnz

Bine-cunoscut comentator de show-uri poker, McAnz joacă atât live cât și online, facând deseori stream-uri cu jocul lui preferat – Texas Hold’em!

xiaoyuanlian

xiaoyuanlian este una dintre cele mai sărbătorite jucătoare de Dota 2 din China, însă cu mulți ași în mânecă, inclusiv cu trecerea la jocul de poker profesionist la care are imens succes.

17Catrina

O legendă încă de la vârsta de 17 ani când a câștigat GPL China Championship în 2017, 17Catrina este o adevărată zeiță a pokerului Chinezesc – atât frumoasă, cât și letală, o combinație dumnezeiască!

Andy Stacks

Una dintre adevăratele personalități din poker, Andy este cunoscut pentru prezența calmă la masa de joc și pentru stivele uriașe de jetoane. În ultimii ani și-a consolidat statutul de legendă a jocurilor pe mize mari.

Urmărește fiecare membru al echipei Chinei pe social media și salută-i atunci când îi întâlnești la mese!