Jason Koon

Provenind din Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii, Jason Koon este unul dintre cei mai de succes jucători de poker din toate timpurile, specializat în turnee de miză mare.

A început să joace poker în colegiu, învățând regulile jocului de la un coleg de cameră și a realizat rapid că are o aptitudine pentru jocurile de cărți și că poate chiar să facă o carieră din asta!

Koon se află poziționat pe locul 10 în topul celor mai mari câștigători din toate timpurile, având peste $32 de milioane încasări în turneele live, incluzând aici multiple victorii în turnee de miză mare din cadrul unor evenimente ca Triton Poker Super High Roller Series și World Poker Tour. De asemenea, este un jucător experimentat de poker online, de mare succes în turneele disputate pe internet.

Koon va avea un rol special la PlayGG. Ca ambasador global, el se va concentra pe întărirea securității camerei de poker și integritatea jocului, precum și acela de a fi avocat pentru jucătorii de miză mare, VIP și jucătorii de mare volum.

Realizări

  • Peste $32 de milioane în turnee cash live
  • Multiple titluri în evenimente high roller, atât live cât și online

”Sunt foarte emoționat să mă alătur PlayGG și încântat să pot contribui la securitatea jocului și la susținerea jucătorilor, făcând din PlayGG un loc și mai bun pentru a juca jocul nostru preferat!”