Fedor Holz

Fedor Holz este cunoscut în circuitul de poker online sub numele de „CrownUpGuy”. A câștigat peste 32,5 milioane USD din turneele de poker live, ajungând astfel numărul unu în Germania la nivelul încasarilor. Și-a adjudecat numeroase titluri la competiții prestigioase din lumea pokerului, inclusiv două brățări WSOP – a doua câștigată la PlayGG în timpul WSOP Online Series 2020, dar și două campionate WPT Higher Roller în scurta, dar legendara sa carieră în lumea pokerului.

Originar din Saarbrücken, Germania, tânărul de 28 de ani a fost de neoprit de la debutul său din 2014. În acel an, a câștigat primul dintre cele două titluri EPT pe care le deține. A încheiat anul 2014 cu un titlu World Championship of Online Poker (WCOOP), în valoare de 1,3 milioane USD. Această performanță i-a adus și premiul de la Pocketfives.com pentru jucătorul online al anului 2014 – premiu câștigat și în 2015.

Fedor ar putea fi considerat definiția termenului de „fenomen al pokerului”, dar succesul și câștigurile din poker nu au fost ușor de obținut. Conform propriilor sale declarații, i-a luat patru ani până când a început să câștige sume considerabile, dar de atunci nu s-a mai uitat înapoi. Întruchiparea vie a ceea ce poate aduce munca grea, devotamentul și învățarea din propriile greșeli, Fedor este cunoscut în întreaga lume pe canalele sale de YouTube și Twitch ca excelentă sursă de strategie și motivare în poker.

La PlayGG, Fedor va împărtăși sfaturile și strategiile care l-au transformat într-unul dintre cei mai temuți jucători din circuitul de turnee High Roller, în speranța că veți reuși să aveți un start bun și să evitați capcanele care l-au dat pe el înapoi, atunci când vă urmați pasiunea pentru poker. Dacă abia ați început să jucați poker și sunteți în căutarea unui mentor și a unui model de urmat, tocmai l-ați găsit.

Realizări

  • Locul 1 în Germania pe lista celor mai mari câștiguri din toate timpurile
  • Peste 32,5 milioane USD încasați la mese live
  • Două brățări WSOP
  • Două titluri EPT
  • Două titluri WPT High Roller
  • Un titlu Triton High Roller
  • Un titlu World Championship of Online Poker

„Sunt mândru că sunt ambasador PlayGG. Aici accentul este pe client, software-ul este excelent și îmi place cum abordează lumea pokerului în general.”