Bertrand "ELKY" Grospellier

Bertrand Grospellier, cunoscut mai bine sub numele de ElkY, este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din întreaga lume și mai ales un maestru certificat în esports! Deține mai multe titluri de poker, inclusiv la World Poker Tour (WPT) și la European Poker Tour (EPT), și două brățări WSOP.

ElkY provine din Melun, Franța. Înainte de a da lovitura în lumea pokerului, și-a lăsat amprenta ca jucător de top de StarCraft. S-a mutat în Coreea de Sud, unde a devenit unul dintre cei mai faimoși jucători profesioniști de esports. La scurt timp a experimentat un succes similar în lumea pokerului, câștigând până în Aprilie 2020 peste 14.5 milioane USD din turnee de poker live.

În plus, ElkY a fost primul jucător care a atins rangul de „Supernova” și „Supernova Elite” pe PokerStars – abilitatea lui de a rămâne ore în șir la cele mai dificile mese și în cele mai dificile jocuri rămânând legendară.

La PlayGG, ElkY își va valorifica dragostea pentru poker, implicarea fanilor și popularitatea din social media pentru a se asigura că întreaga comunitate PlayGG are parte de acțiune și informații fantastice, arătând ce înseamnă să fii pe val, ce înseamnă să pierzi și mai ales ce înseamnă să joci acest joc pe care îl iubim atât de mult!

Realizări

  • Două brățări WSOP
  • Un titlu WPT
  • Un titlu EPT
  • Peste 14,5 milioane USD încasați la mese live
  • Jucător de elită de esports - StarCraft, WarCraft III, Hearthstone

„Sunt încântat să mă alătur PlayGG, cel mai ambițios site de poker. Fiind atât de concentrați pe software și pe a face pokerul din nou distractiv, PlayGG este cel mai bun loc unde poți juca poker online!”