Echipa Campionilor

Doar cei mai buni sunt suficient de buni

La PlayGG sărbătorim cele mai importante momente alături de jucători și ne asigurăm că reușitele lor sunt recunoscute așa cum merită.

De aceea, PlayGG a creat Echipa Campionilor.

Doar jucătorii care obțin poziții de top în cele mai prestigioase și recunoscute evenimente au un loc rezervat în secțiunea specială dedicată Echipei Campionilor!

Alexey 'Ha KoJleHu' Vandyshev
Campion Main Event WSOP Online 2021

După ce a absolvit unul dintre cele mai prestigioase programe de matematică din lume, Alexey a descoperit pokerul, începând astfel un drum lung către celebritate. După ani de rezultate bune, a ajuns în cele din urmă la cel mai înalt nivel în 2021, când a câștigat un eveniment SCOOP pentru $150.000 și mai important, a obținut titlul de campion în Main Event-ul WSOP Online pentru peste $2.500.000! Alexey este foarte respectat ca antrenor și teoretician și are un stil distinct de joc, fiind agresiv și creativ.

Niklas Astedt
Campion Main Event WSOPC 2021

Originar din Gothenburg, Suedia, Astedt este unul dintre cei mai titrați jucători de poker online din lume. El a înregistrat peste $34M cashuri online la toate camerele online de poker la care a jucat, a câștigat Main Event-ul $525 WSOPC și a repurtat 4 victorii în Super MILLION$, a obținut trei titluri WCOOP și cinci titluri SCOOP. A fost clasat timp de 97 de săptămâmi pe prima poziție în clasamentul PocketFives pentru jucătorii de poker online – mai mult decât oricare alt jucător!

Jifeng 'Snakey' Huang
Campion Main Event WSOP Winter Online Circuit 2021

Jifeng a descoperit pentru prima dată dragostea pentru poker atunci când juca home games cu prietenii. Zece ani mai târziu, el a reușit să agațe pe deget inelul de aur WSOP! Jifeng a muncit din greu pentru a-și îmbunătăți abilitățile și pentru a-și optimiza jocul, concentrându-se inițial pe turnee live. Pandemia de COVID l-a determinat să treacă în mediul online și de atunci a continuat pe această direcție. Pregătește-te să-l vezi pe Jifeng în cele mai mari evenimente, live și online, ca membru al Echipei Campionilor PlayGG!

Beneficiile Echipei Campionilor

Pachet de intrare la turnee ce include:

Main Event PlayGG Online Series, Main Event Live WSOP, Main Event Live WSOP Europe, Alte Evenimente în funcție de înțelegeri, Acces în lounge-ul PlayGG la evenimente Live

Vrei un loc în Echipa Campionilor?

Intră în contul tău, înregistrează-te și dovedește-ți aptitudinile în toiul acțiunii!