Creatori de conținut

Cel mai bun conținut în materie de poker

Un joc ușor de învățat, dar greu de stăpânit, pokerul se dovedește o sursă de inspirație perfectă pentru unii dintre cei mai buni creatori de conținut din lume.

PlayGG colaborează cu editori de top pentru a crea conținut personalizat, potrivit deopotrivă pentru noii jucători sau pentru veteranii care le-au văzut și le-au auzit pe toate.

Echipa creatorilor de conținut

Greg Goes All In

S-ar putea să nu fie cel mai bun jucător, dar nu devii streamer de succes  dacă dai fold cu 2-7. Videoclipurile unice de pe YouTube ale lui Greg te vor lăsa cu gura căscată!

GingePoker
Richard Sheils

Specialistul în jocuri cash și legenda în streaming, GingePoker este unul dintre cei mai distractivi profesioniști activi în prezent – urmărește-l la PlayGG!

Pamsi
Pamela Balzano

Pamsi este una dintre cele mai cunoscute producătoare de conținut de poker din America Latină. E un foarte bun streamer și comentator, și chiar găzduiește propriile evenimente, reușind să facă totul cât se poate de distractiv.

Vrei să te alături echipei? Vezi detaliile de mai jos!

Programul de Creare de Conținut

Programul de creare de conținut îți permite să câștigi bani creând conținut cu PlayGG. PlayGG consideră creatorii de conținut o parte esențială a construirii comunităților din jurul din jurul acestui joc și le recunoaștem importanța pentru creșterea noastră continuă. Așa că am creat acest program pentru a le permite creatorilor de conținut să fie alături de noi.

Căutăm persoane pasionate de poker, capabile să identifice și să descrie momentele cheie din poker într-un mod nou și unic. Ajută-ne să construim această comunitate și, cel mai important, să ne distrăm.

De ce să mă alătur acestui program?

Programul de creare de conținut este destinat tuturor celor care au o pasiune pentru crearea de conținut nou și inovator și caută stabilitate.

PlayGG vă ajută să creșteți și vă sprijinim atât financiar, cât și creativ, oferindu-vă deopotrivă stabilitatea și flexibilitatea de a fi oricât de creativi vă doriți.

 

Cum aplici

Dacă îndeplinești cerințele de eligibilitate, trimite-ne un e-mail la [email protected] cu toate detaliile platformei sociale pe care activezi.

 

Cine este eligibil

Creatori de conținut (ex: video makers, streamers, storytellers, artists, cosplayers, muzicieni și manageri de comunitate) care întrunesc următoarele criterii de eligibilitate:

 • Au cel puțin 18 ani împliniți
 • Au peste 10.000 de urmăritori* pe cel puțin una dintre următoarele platforme sociale eligibile:
  * YouTube  – 10.000 Subscriberi
  *
  Twitch – 15.000 Subscriberi
  *
  Facebook – 10.000 Subscriberi
  *
  Instagram – 50.000 Subscriberi
  *
  Tik Tok – 10.000 Subscriberi

 

Ce beneficii ai ca membru al programului de creare de conținut?

Creatorii de conținut care se alătură programului pot profita de o serie de beneficii pentru a-și dezvolta comunitatea și pentru a-și crește veniturile.

Acestea includ 

 • Buget de creare de conținut 
 • Avatar Custom 
 • Recunoaștere online în aplicația PlayGG
 • Link de afliliere

 

NU UITA! Ori de câte ori (și oriunde) promovezi sau susții programul de creare de conținut sau distribui codul sau linkul tău de afiliat, trebuie să ne arăți în mod clar conexiunea folosind hashtagurile #Ad #Sponsored sau orice altă formulare adecvată.