Ali Nejad

Născut și crescut în San Francisco, Oliver ‘Ali’ Nejad este un pilon de bază în lumea pokerului televizat, intrând pe scenă în 2005 ca prezentator al National Heads-Up Poker Championship.

Cariera sa în poker a început în timp ce era la facultatea UC Berkeley. În 1998 a renunțat la facultate pentru a juca poker full time, având mare succes și devenind un renumit jucător de cash mize mari.

De-a lungul carierei sale, Ali a devenit una dintre cele mai recunoscute voci din poker. El a fost comentator sau corespondent pentru Poker After Dark, Heads-Up Championship, Pro-Am Poker Equalizer și multe alte show-uri.

Ali a lucrat alături de unele dintre cele mai cunoscute personalități TV din poker, incluzându-i aici pe Gabe Kaplan, Lon McEachern, Norman Chad și ambasadorul PlayGG, Daniel Negreanu.

Ali se alătură PlayGG în calitate de Ambasador Media al Echipei GG și va continua să împărtășească talentul său și dragostea pentru poker în difuzări.

Realizări

  • Prezentator: National Heads-Up Poker Championship
  • Coprezentator: The Ultimate Poker Challenge
  • Comentator: World Poker Tour
  • Crainic: Poker After Dark
“Pentru mine, alegerea de a fi partener cu GG se potrivește cu ideea că divertismentul se află pe primul loc. Să ne depășim limitele. Să arătăm că suntem cei mai buni. Să fim diferiți. Să inovăm.”