GGPoker
FREE

Jeff Gross și Ali Nejad se alătură Echipei GG de la PlayGG

Jeff Gross și Ali Nejad Se Alătură Echipei Globale de la PlayGG

Legendele pokerului reprezintă camera de poker online atât în interior, cât și în afară

PlayGG dezvăluie astăzi cei mai noi doi membri ai Echipei GG, aceștia fiind Jeff Gross și Ali Nejad.

Amândoi vor reprezenta camera de poker online atât live, cât și online, Gross ca Voce pentru PlayGG și Nejad ca Ambasador Media PlayGG, alături de alți ambasadori globali precum Daniel Negreanu, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, Jason Koon și Fedor Holz. Obiectivul principal al noilor ambasadori va fi crearea de conținut nou și interesant, care va interacționa cu noi comunități de jucători și va ajuta la dezvoltarea pokerului.

Originar din Ann Arbor, MI, Gross își împarte în prezent timpul între Miami, FL, Las Vegas, NV și Brazilia. El a jucat pentru prima dată poker la 14 ani și se mândrește cu peste $5.000.000 câștiguri la turnee în cariera sa, ajungând până acum la șapte mese finale WSOP.

Gross este podcaster și streamer, el interacționând cu numeroșii săi fani care îl urmăresc pe mai multe platforme de social media.

Californianul Ali Nejad este cel mai cunoscut crainic de poker din lume, care a comentat emisiuni precum Poker After Dark de la NBC sau National Heads-Up Poker Championship, World Series of Poker transmisă de ESPN, serialul The Ultimate Poker Challenge și emisiunile World Poker Tour.

Recent, Nejad a fost gazda unor transmisiuni Triton Super High Roller, comentând acțiunea live și intervievând ulterior jucătorii.

“Sunt încântat să mă alătur Echipei GG. Este un moment uimitor acum pentru poker, iar GG este lider”, a declarat Jeff Gross, Vocea PlayGG. ”Aștept cu nerăbdare să încep munca de ambasador al brandului, precum și să găzduiesc cel mai bun turneu de pe internet; săptămânalul Super MILLION$ de $10.300 buy-in, cu mese finale difuzate în fiecare marți!”

Daniel Negreanu, Ambasador Global PlayGG a adăugat:  “GG este cea mai mare cameră de poker din lume, dar asta nu înseamnă că nu avem în plan să creștem și mai mult! Adăugarea în Echipa GG a două dintre cele mai bune personalități care creează conținut de poker, înseamnă că vom oferi și mai mult divertisment clienților existenți, reușind totodată să extindem jocul pentru a ajunge la alții noi”.

Jucătorii noi de pe PlayGG sunt eligibili să revendice Bonusul de Bun-Venit al camerei de poker, să câștige și mai multe recompense cu promoția Luna de Miere pentru Nou Veniți și să se alăture automat programului de loialitate Fish Buffet de pe PlayGG, cu premii cash care sunt oferite în mod regulat.