BigGoGi

„Viața este universal corectă. Ea dă ascultare celor curajoși. Nu contează de unde începi. Crede în tine, rămâi o persoană demnă și totul va fi bine!"

Performanțe

Performanțe

  • A câștigat $525 Bounty Hunters de două ori consecutiv în direct pe stream
  • A câștigat $1,3M jucând mâini de cash mize mari într-un an
  • A urcat de la $0 la $5.000NL la jocurile cash de două ori

Născut în 1983 în Odesa, Ucraina, BigGoGi are două diplome, una în economie și cealaltă în management organizațional. În prezent, este căsătorit și este tatăl a două fetițe minunate.

În copilărie, a apărut în câteva zeci de episoade ale serialului de comedie ucrainean "Masks-Show", care era un show foarte popular la acea vreme. În 2004, s-a întors să lucreze la "Mask-Show", dar de data aceasta ca manager de distribuție internațională. În timp ce se afla acolo, a luat contactul cu Texas Hold'em. A încercat să joace online și în curând a avut succes.

În 2007, a părăsit lumea divertismentului și a început să joace poker la nivel profesionist. A început, de asemenea, să scrie pe blog, activitate pe care continuă să o desfășoare și în prezent. Acum este un creator de conținut activ, cu canale pe YouTube, Twitch, Instagram și Telegram.

A început să facă streaming de poker în vara anului 2020. Experiența de actor din copilărie i-a permis să se transforme într-o personalitate dinamică, interacționând cu plăcere cu publicul său. Această postură îi permite să continue să-și pună în valoare potențialul și firea creativă.

Pe lângă streamurile sale de poker, BigGoGi a început să comenteze mesele finale ale turneelor. Din păcate, în februarie 2022, din cauza începerii războiului din Ucraina, a încetat să mai comenteze pe platforme legate de pokerul rusesc și s-a concentrat pe construirea comunității ucrainene de gaming, care îi susținea valorile.

După primele două luni de război, a revenit la activitățile de streaming și a participat la crearea de conținut de joc pe canalul oficial de YouTube GGPoker UA.