Niall Farrell

„Evită sentimentul neplăcut de a fi păcălit, străduindu-te întotdeauna să îți bagi jetoanele ultimul.”

Performanțe

Performanțe

  • Câștigător de brățară WSOP
  • Campion de EPT Main Event
  • Campion de WPT Main Event
  • Peste $10.000.000 câștiguri la turnee

Numărul 1 în clasamentul pe Scoția al câștigătorilor premiilor în bani obținute la turnee, cel cunoscut de cei mai mulți drept 'Firaldo', și-a descoperit dragostea pentru poker în timp ce își termina facultatea de drept. De când a luat decizia de a se dedica full-time pokerului, a câștigat peste $10 milioane la turnee online și live.

Niall Farrell a avut o carieră de succes în poker, cu multiple victorii din șase cifre. În 2013, și-a început călătoria când a participat la cea de-a 44-a ediție a World Series of Poker. A terminat pe un respectabil loc doi în evenimentul $3,000 No Limit Hold'em. Doi ani mai târziu, s-a clasat pe locul 8 în evenimentul $111.111 No Limit Hold'em High Roller for One Drop. În anul următor, și-a mai adăugat un rezultat în palmares, ocupând primul loc în evenimentul WSOP No Limit Hold'em - High Roller. De-a lungul carierei sale, Niall Farrell și-a demonstrat în mod constant abilitățile și competitivitatea în lumea pokerului.

Firaldo are studii universitare și este licențiat în drept. A câștigat bani la turnee de poker în 19 țări diferite. A locuit în Scoția, Canada și, pentru scurt timp, în America. Obiectivul său actual în poker este să câștige Main Event-ul WSOP, apoi să își petreacă întreaga vară următoare jucând exclusiv deepstack-uri zilnice de $250.

Firaldo este cunoscut pentru stilul său de joc unic. Odată a trimis emoji-ul "la revedere" unui adversar în timp ce se afla într-un pot all in. De asemenea, el are un cult twitch stream, care a apărut în timpul perioadei de carantină COVID. Totodată, Firaldo este un cântăreț de karaoke grozav și are o pasiune pentru muzică și cântat. A învățat să joace poker urmărind pokerul târziu în noapte la televiziunea britanică.

Una dintre cele mai uimitoare realizări ale sale este faptul că Niall este unul dintre cei doar 9 câștigători ai triplei coroane în istoria pokerului, după ce a triumfat în evenimente EPT, WPT și WSOP.