aSeHigh

„Sunt încântat să mă alătur echipei de la PlayGG, cel mai ambițios site de poker din câte există. Cu atât de mult accent pus pe dezvoltarea software-ului și pentru a face din nou pokerul distractiv, PlayGG este cel mai bun loc pentru a juca poker online!”

Performanțe

Performanțe

  • Peste $4.000.000 câștiguri la turnee online
  • Peste $1.000.000 profit la turnee online
  • Peste $325.000 câștiguri la turnee live

Tudor Lucian Purice, mai cunoscut sub numele de "aSeHigh", este unul dintre cei mai faimoși jucători de poker din România. Pasionat de turneele de poker online, "aSeHigh" a câștigat până acum mai multe titluri în pokerul jucat pe internet. De asemenea, se bucură de emoția de a juca turnee de poker în locații live.

Originar din Iași, România, Tudor a călătorit în întreaga lume pentru a participa la diverse evenimente de poker live.

De-a lungul călătoriilor sale, pe lângă experiențele incredibile pe care le-a trăit, a reușit să câștige peste $325,000 la turneele de poker live la care a participat, cele mai notabile rezultate ale sale fiind un loc 14 în Main Event-ul EPT Londra 2013 pentru £28.710, locul 2 în Main Event-ul Italian Poker Tour 2016 pentru €40.000 și victorie la IPC București 2017 pentru €47.500.

Tată mândru și familist, atunci când nu se află la mesele de poker, Tudor alocă timpul multitudinii de hobby-uri pe care le are, printre care motociclism, windsurfing, alergare și ciclism montan. 'aSeHigh' este pasionat de sport, de călătorii și, recent, a început să comenteze în direct turneele de poker live din România.

La PlayGG, 'aSeHigh' își etalează pasiunea pentru poker, atât în MTT-uri, cât și la mesele de cash, prin intermediul conturilor sale de socializare, unde atrage continuu fanii pokerului, fiind unul dintre membrii Echipei României.

Jucătorii care îl urmăresc sunt entuziasmați de victoriile pline de emoție pe care le obține și de un amalgam a tot ceea ce înseamnă dăruirea pentru jocul de turnee online, înțelepciunea și explorarea suișurilor și coborâșurilor vieții de jucător profesionist de poker.