Espen Jorstad

Campion al Main Event-ului
WSOP 2022

„Moderația este singurul lucru care merită făcut cu moderație”

Performanțe

Performanțe

  • Campion în 2022 WSOP Main Event
  • Locul 6 în 2021 WSOP Online Main Event
  • Antrenor de MTT-uri de elită la Run It Once
  • Diplomă de Master în Știința Fabricării Berii

Espen Jorstad, un autoproclamat "idiot din Europa de Nord", este un jucător profesionist de poker originar din Steinkjer, un orășel din Norvegia. Stabilit în prezent la Londra, Marea Britanie, Jorstad este cunoscut pentru jocul său pe mize mari la cash și turnee, precum și pentru dăruirea lui față de streaming și creare de conținut pe canalul său de YouTube.

Jorstad a găsit succesul în lumea pokerului online, acumulând peste $1,5 milioane în carieră în câștiguri online, inclusiv un loc 6 în Main Event-ul $5.000 WSOP Online pentru $603.057. De asemenea, este cunoscut pentru abordarea sa disciplinată și analitică a jocului, ceea ce l-a ajutat să rămână competitiv și să obțină constant rezultate importante în turnee.

Jorstad și-a făcut un nume și în circuitul de poker live, călătorind pentru a concura în cele mai mari turnee din lume. Este Campionul Main Event-ului WSOP din anul 2022 și antrenor de elită pentru MTT în cadrul Run It Once. Aici își împărtășește cunoștințele și experiența pentru a-i ajuta pe alții să-și îmbunătățească jocul.

Își propune să fie un model pozitiv pentru jucătorii de poker mai tineri. Se consideră campionul mondial al folosirii nesiguranței din copilărie pentru a-și alimenta dorința de a deveni unul dintre cei mai buni jucători de poker din toate timpurile.

În afară de poker, principalele domenii de interes pentru Jorstad sunt sănătatea, fitness-ul și dezvoltarea personală. Espen deține, de asemenea, un master în Știința Fabricării Berii. El crede că această diplomă l-a ajutat să dobândească un spirit competitiv, pe care l-a aplicat anterior pentru a juca Warcraft III cu regularitate până în jurul vârstei de 20 de ani.

În calitate de cel mai nou membru al Echipei Campionilor, Espen Jorstad va continua, fără îndoială, să fie o forță de luat în seamă la mesele de poker.

Previous
Next