Robin Poker

„La sfârșitul unei furtuni, există un cer senin” - Lana Del Rey din melodia You’ll Never Walk Alone

Performanțe

Performanțe

  • A transmis poker timp de 1000 de ore în 100 de zile
  • L-a eliminat pe Paddy The Baddy (la poker)
  • Former Fish și Chip Flipper

Lukas "Robin Poker" Robinson este un popular jucător de poker britanic și membru al Echipei UK pe PlayGG. Născut și crescut în Liverpool, Anglia, Robinson și-a descoperit dragostea pentru poker la o vârstă fragedă și și-a făcut rapid un nume în comunitatea de streaming de poker online.

Dorind să aducă ceva în plus față de alți streameri, în 2021, și-a propus să facă ceva special, ceva care să îl facă cu atât mai memorabil. El a decis că va stabili un record de streaming. A doborât recordul atunci când a făcut 1.000 de ore de streaming în doar 100 de zile pe canalul său de Twitch. Rezultatul final al acestei provocări pe care și-a setat-o a fost că a renunțat la slujba sa de la un magazin Fish N Chip. De-a lungul provocării, a văzut cum abilitățile și stilul său s-au schimbat în bine, iar acum, în loc să servească pește și chipsuri, el le ia chipsurile peștilor.

În calitate de jucător profesionist de poker, Robinson a obținut o serie de victorii importante în cadrul diferitelor serii de turnee.

Indiferent de rezultatele sale la poker, Robinson și-a construit, de asemenea, un public puternic pe Twitch, cu peste 13.500 de urmăritori și peste 1,2 milioane de vizualizări între Twitch și YouTube.

Totodată, el a fost prezentat în trei articole LADBible și a lovit odată o chintă roială împotriva propriului său tată în streaming. El transmite în mod regulat până la zece ore pe zi, șase zile pe săptămână, în timpul World Series of Poker Online, doar la PlayGG.

În ciuda succesului său de până acum, Robinson este hotărât să continue să învețe și să se dezvolte ca jucător și împreună cu comunitatea sa. Îl poți vedea tot timpul făcând streaming pe Twitch sau susținând pe Liverpool, echipa sa favorită de fotbal.