JNandezPoker

Dacă nu consideri ca fiind suficient ceea ce ai, nu vei fi niciodată fericit, chiar dacă stăpânești întreaga lume. — Epicur

Performanțe

Performanțe

  • Locul 3 în $5.000 GGPoker PLO
  • Fondator și Antrenor Principal la „PLO Mastermind”
  • A câștigat GGPoker Championship Omaholic HR

JNandez este un jucător profesionist de poker și antrenor, care este specializat în Pot Limit Omaha (PLO). A început să joace poker în 2005, iar până în 2011 a decis să se concentreze pe PLO. El a investit o parte semnificativă din bankroll-ul său de $15.000 pe care îl avea atunci în coaching și în îmbunătățirea jocului său mental.

În 2014, a început să creeze videoclipuri de instruire la PLO și să antreneze studenți individual, înainte de a lansa canalele Twitch și YouTube sub numele de JNandez Poker. La scurt timp după aceea, el a finalizat o provocare în direct, pornind de la un bankroll de $20.000 și ajungând la $100.000 la jocurile cash 6-max PLO în decurs de 100 de zile.

JNandez a antrenat sute de studenți și este considerat unul dintre cei mai mari creatori de conținut specific pentru Omaha. În 2020, el a început să facă vloguri cu jocuri cash PLO pe mize mari de la Aria din Las Vegas, oferind privitorilor o perspectivă unică asupra unuia dintre cei mai buni jucători PLO din lume.

În 2022, JNandez s-a îndrăgostit de 5 Card PLO și și-a dedicat cea mai mare parte a timpului pentru a crea conținut și pentru a juca jocuri cash PLO pe mize mari în întreaga lume. În prezent, el locuiește în Austria și în Las Vegas.