Beriuzy

„Frumusețea pokerului este abilitatea de a avea propriul stil de joc și identitate. Beriuzy este un cuvânt inventat, așa că nonsensul meu creativ a dat naștere unui brand pentru a expune pokerul oricui dezvoltă aceeași pasiune pentru acest joc fascinant."

Performanțe

Performanțe

  • Peste $60.000 donați la caritate începând cu 2021
  • De 4 ori a transmis sesiune de $100k+ pe PlayGG
  • A ajutat să filmeze 3 prieteni câștigând brățări la WSOP 2022
  • 3 Trofee WCOOP în 7 zile pe parcursul seriei din 2022

Rayan Chamas, mai bine cunoscut sub numele de ‘Beriuzy’, s-a născut și a locuit în Liban. A crescut jucând jocuri video bazate pe strategie, precum Warcraft, Red Alert 2 și Call of Duty. A emigrat în Canada împreună cu părinții săi la vârsta de 13 ani.

A făcut cunoștință în mod oficial cu pokerul în timpul facultății și universității, iar acesta a devenit rapid principalul său hobby și distracția preferată. Beriuzy a absolvit cu o diplomă în management hotelier, dar nu i-a plăcut să lucreze în acest domeniu.

Beriuzy a continuat să joace poker în timpul liber până la carantina cauzată de COVID. A fost momentul în care a decis să își împărtășească pasiunea pentru poker, făcând streaming pentru distracție. A fost suficient de norocos să construiască rapid o comunitate care l-a susținut. Pe măsură ce comunitatea sa a crescut, Beriuzy a continuat să muncească din greu pentru a-și menține stream-urile distractive.

Beriuzy și-a stabilit un obiectiv pe termen lung, acela de a îmbina pokerul cu jocurile într-un mediu distractiv și de susținere, într-un mod care să introducă în mod pozitiv noi jucători în joc. Când a început să joace poker, Beriuzy a intrat pe scenă jucând la cele mai mici mize disponibile. Acum se simte confortabil să sară la aproape orice masă, indiferent de miză.

Una dintre realizările sale personale pe care o consideră cea mai mâreață dintre toate, a avut loc la turneul high roller Super MILLION$ cu buy-in de $10.300. Beriuzy a reușit să ajungă la masa finală a acelui eveniment, fiind eliminat pe locul 5.

Beriuzy a participat la World Series of Poker 2022 și, deși nu a câștigat o brățară, s-a bucurat alături de 3 prieteni, care au câștigat toți câte o râvnită Brățară de Aur WSOP. El a reușit să filmeze victoriile și le-a împărtășit cu urmăritorii pe canalul său de YouTube.