Rotterdam08

RotterdaM este o legendă pe scenele WarCraft III și StarCraft II. El este nerăbdător să continue să împărtășească aventura sa neîntreruptă, acum în lumea pokerului, cu întreaga comunitate GGPoker.

  • Caster remarcabil de Starcraft II
  • Fostă Gazdă Super MILLION$
  • Pasiunea pentru Poker a luat naștere în 2006

Kevin și-a început cariera în esports ca profesionist de WarCraft3, iar acum este un caster bine-cunoscut de StarCraft 2. Rotterdam nu este străin de Poker, fiind anterior coprezentator la comentariul Super MILLION$ împreună cu Nanonoko în 2020-2021

Numele Rotterdam este un nickname pe care îl folosește din 2003. A apărut în urma unor partide 3v3 și 4v4 pe serverele americane de Warcraft 3 cu câțiva jucători olandezi. "Cu toții ne-am creat conturi noi în funcție de orașul în care locuiam. Unul se numea 'Amsterdam', celălalt 'TheHague', iar eu m-am numit 'Rotterdam' pentru că Rotterdam este orașul meu natal. De fapt, nu am locuit în Rotterdam, ci în Hoogvliet, dar Rotterdam totuși sună mai bine!"

"Acest nickname a devenit permanent după ce am obținut performanțe foarte bune în 1v1 cu acest cont. Nu a fost mare lucru, dar pentru mine a fost primul meu succes în Warcraft 3. De aceea am ales în cele din urmă RotterdaM08. M-am născut pe 8 mai, iar Feyenoord a fost fondat în 1908. Totodată, numărul 8 este numărul meu norocos!"

"În 2006, a existat un trend în care mulți profesioniști din Warcraft 3 au început să joace poker și s-au descurcat foarte bine. 'Elky și Lex Veldhuis sunt cele mai cunoscute exemple de jucători de StarCraft Broodwar care s-au apucat de poker la nivel profesionist. Mai mult decât atât, mulți dintre prietenii mei din Warcraft 3 s-au descurcat bine la poker. M-am gândit: 'Atunci voi face și eu la fel'."