FLIP

FLIP este o comunitate feminină de poker având scopul de a discuta, planifica și sărbători toate lucrurile legate de femeile din poker. Are intenția de a construi cea mai bună comunitate online de poker pentru femei. Vine cu pasiunea de a încuraja mai multe femei în arena live!

  • Cea mai importantă comunitate de jucătoare de poker din lume
  • Promovează o comunitate primitoare și desăvârșită
  • Pledează pentru o reprezentare egală în poker.

FLIP (Fantastic Ladies in Poker) este cea mai importantă comunitate de jucătoare de poker din lume. Înființată în 2012, organizația își propune să ofere sprijin și încurajare femeilor din industria pokerului și să promoveze diversitatea de gen în acest joc.

Organizația găzduiește evenimente și turnee, cum ar fi Campionatul anual FLIP Women's, dar furnizează și resurse educaționale și oportunități de networking pentru membrii săi.

Evenimentele oferă femeilor o platformă pentru a-și etala abilitățile și pentru a intra în contact cu alte jucătoare de poker.

FLIP este dedicată promovării femeilor în poker și încurajării unei comunități primitoare și desăvârșite. De asemenea, organizația dorește să scoată în evidență importanța diversității în joc și militează pentru o reprezentare egală în industria pokerului.

Cu o comunitate de membri în creștere și o pasiune pentru misiunea lor, FLIP are un impact semnificativ în lumea pokerului.