Huispaaja

„Este mai bine să ai noroc decât să fii bun și nu uita să nu foldezi niciodată T4."

Performanțe

Performanțe

  • Jucător profesionist de poker de când a împlinit 18 ani
  • A câștigat des în 2019 la NLHE, PLO și H.O.R.S.E
  • Un streamer full time de succes
  • Se bucură să trăiască viața în felul său și după propriile principii

Huispaaja este un jucător de poker, antreprenor și streamer full-time din Finlanda în vârstă de 30 de ani.

În tinerețe, avea aspirații și se antrena pentru a deveni sprinter olimpic. Visul său de a-l detrona pe Usain Bolt la Jocurile Olimpice a fost din păcate spulberat de accidentări, care au dus la intervenții chirurgicale semnificative la ambele picioare. Din păcate, acest lucru a pus capăt visurilor și potențialei cariere olimpice a lui Huispaaja, în vârstă de 18 ani.

Această lovitură devastatoare s-a abătut asupra tânărului care a muncit neîncetat pentru un singur obiectiv. Visul său ce ar fi putut deveni realitate s-a încheiat într-o clipă.

În timp ce se recupera după operații, fiind limitat în ceea ce putea face din punct de vedere fizic, a descoperit și a început să citească cărți despre poker și a început să joace în turnee multi-table cu mize mici.

Accidentarea îngrozitoare care l-a scos de pe o cale, l-a trimis direct pe o alta. Una pe care a continuat să o urmeze de atunci.

Huispaaja a fost streamer de poker full-time în ultimii trei ani. Personalitatea sa deschisă și darul său pentru divertisment, i-au permis să adune un număr mare de spectatori. Determinarea și dragostea sa pentru joc continuă să-l împingă spre succes. El spune: "Întotdeauna am fost extrem de hotărât să trăiesc această viață așa cum am vrut eu și să nu aleg jobul tradițional de la opt la patru.”

La fel ca oricine altcineva, în copilărie, când era întrebat dacă vrea să fie doctor, avocat sau profesor (sau orice altă slujbă ‘traditțonală’), el răspundea că vrea să devină un star rock. Deși calea muzicii nu era neapărat disponibilă pentru el, a devenit un star rock în felul lui.