Jeff Gross
(Vocea GG)

„Sunt încântat să mă alătur Echipei GG. Este un moment extraordinar acum pentru poker, iar GG este în frunte.”

Performanțe

Performanțe

  • Peste $3.000.000 câștiguri la turneele live
  • Locul 3 în 2013 WPT Alpha8 $100K
  • Locul 2 în 2011 WSOP $5.000 NLHE Shootout 
  • Podcast-ul lui Jeff Gross are peste 100.000 de abonați pe YouTube

Originar din Ann Arbor, Michigan, Jeff Gross se simte acum ca acasă în Las Vegas. Acest jucător american de poker și-a dezvoltat cariera și a devenit o voce importantă în industria pokerului. Dragostea și telentul pentru poker le-a descoperit în timp ce studia la University of South Carolina și era jucător de fotbal. Jeff a petrecut câțiva ani din perioada poker boom-ului de după UIGEA, călătorind în jurul lumii, jucând în multe jocuri pe mize mari și făcându-și un nume în lumea pokerului.

Devenind soț și tată în perioada de la începutul pandemiei, Jeff și-a îndreptat atenția din nou pe pokerul online. Și-a petrecut timpul crescând și dezvoltând o comunitate loială pe Twitch și YouTube, găzduind de asemenea propriul podcast.

Jeff a fost anunțat drept ‘Vocea PlayGG’ în timpul World Series of Poker 2022 și continuă să producă unele dintre cele mai bune și mai distractive conținuturi de poker de pe internet.

Jeff este un YouTuber, Podcaster, Vlogger și jucător de poker desăvârșit. El a intervievat unii dintre cei mai buni profesioniști de poker, streameri, mari maeștri de șah și legende ale sportului.

Jeff este totodată prezentatorul mesei finale a turneului săptămânal $10.000 Super MILLION$. În fiecare săptămână, el invită un nou oaspete să urmărească și să comenteze masa, în timp ce câțiva dintre cei mai buni jucători din lume se înfruntă în cel mai prestigios turneu săptămânal de poker online.

Jeff este un jucător de poker desăvârșit, cu câștiguri de peste $3,5 milioane în carieră. De asemenea, a ajuns la masa finală a 7 evenimente World Series of Poker. Din nefericire, prima brățară WSOP nu și-a făcut încă apariția. A fost aproape în 2011 la evenimentul #24 - The $5.000 No Limit Hold’em Shootout, când a terminat pe locul 2 pentru $269.742.