Jason Koon
(Ambasador de Integritate)

„Sunt foarte entuziasmat să mă alătur PlayGG și încântat să pot contribui la securitatea jocului și la susținerea jucătorilor, făcând din PlayGG un loc și mai bun pentru a juca jocul nostru preferat!”

Performanțe

Performanțe

  • Peste 40 de Milioane câștiguri la turneele live
  • O brățară World Series of Poker
  • Multiple titluri în evenimente high roller
  • Campion High Stakes Duel 3

Provenind din Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii, Jason Koon este unul dintre cei mai de succes jucători de poker din toate timpurile, specializat în turnee de miză mare.

Jason și-a dat seama pentru prima dată că are un avantaj în competiții în perioada liceului, atunci când era un atlet de top. A început să joace poker în facultate, învățând regulile jocului de la un coleg de cameră și a realizat rapid că are îndemânare pentru jocurile de cărți și că ar putea să facă o carieră din asta!

Koon se află poziționat pe locul 5 în topul celor mai mari câștigători din toate timpurile, având peste $42 de milioane încasări în turneele live, inclusiv mai multe victorii în turnee de miză mare din cadrul unor evenimente ca Triton Poker Super High Roller Series și World Poker Tour. Este de asemenea, un jucător experimentat de poker online, de mare succes în turneele disputate pe internet.

A câștigat o brățară World Series of Poker până acum în cariera sa. Victoria a venit în 2021 în cadrul $25.000 Heads Up Championship. Recent, el l-a învins pe Phil Hellmuth la High Stakes Duel pentru $1,6 Milioane și a fost încoronat campion după ce nimeni nu l-a mai provocat.

Pe lângă CV-ul său impresionant în turneele No Limit Hold'em și High Stakes, Jason are o pasiune pentru pokerul Short Deck și este un concurent acerb la mesele acestei variante de joc, făcându-și apariția la turneele și jocurile cash cu cele mai mari mize.

Ca Ambasador Global, Koon acționează într-o calitate specială la PlayGG. El se va concentra pe întărirea securității camerei de poker și pe integritatea jocului, dar va acționa, de asemenea, din postura de apărător al jucătorilor de mize mari, a celor VIP și a jucătorior cu volum mare de joc.